Van egy
hasznos tipped?

Méregtelenítés nyirokmasszázzsal, a saját otthonodban

Fáradékony, ideges, kimerült vagy, és semmi sem segít? Próbáld ki a nyirokmasszázst, és ismét teli leszel energiával!

Keret Méregtelenítés nyirokmasszázzsal, a saját otthonodban

Néhány hónapja szokatlanul fáradékony és ingerlékeny lettem, miközben fizikailag sem bírtam úgy a strapát, mint előtte. Kivizsgáltattam magam, de semmit sem találtak. A háziorvosom azt javasolta, hogy szedjek étrend-kiegészítőket, ám hiába kezdtem komoly vitaminkúrába, az sem segített.

Ekkor adta azt az ötletet egy barátom, hogy próbálkozzak nyirokmasszázzsal. Ugyanis szerinte nem pusztán a vitaminhiány áll a háttérben, hanem a szervezetem telítődhetett a méreganyagokkal. Ez okozza a kimerültséget, ami bizonyára megszűnik majd, ha a testemben lévő méreganyagok eltávoznak. A barátom nemrég talált egy megbízható masszőrt Budapesten, aki többféle masszázst is végez - például talp-, gyógy-, szegmens-, kötőszöveti és kismama masszázst, reflexológiai lábmasszázst, fej-, nyak- és vállmasszázst -, és nyirokmasszázst.

A nyirokmasszázsban talán az a legkülönlegesebb, hogy a szervezet védekezőképességét erősíti meg. Hiszen a nyirokrendszer a szervezet méregtelenítő csatornarendszere, amit a nyirokmasszázzsal „magasabb fokozatba" kapcsolhatunk. Ráadásul a nyirokmasszázs segítségével olyan méreganyagok is kiürülnek a testből, amelyek más úton nem, vagy csak nehezen és hosszú idő alatt távoznának.

Miután a barátom javaslatára én is kipróbáltam a nyirokmasszázst, néhány hét után kezdtem érezni, hogy jobban vagyok. Ehhez az is hozzájárul szerintem, hogy a masszőr, akit javasolt okleveles, regisztrált gyógymasszőr, megbízható, hozzáértő és alapos munkát végez. Ráadásul házhoz is kijön, ami sokkal kényelmesebb, mintha nekem kéne elmennem a rendelőjébe. De ami ennél is fontosabb, kevesen tudják, hogy az otthoni masszázs jóval hatékonyabb, mivel a kezelés után az ember azonnal átadhatja magát a pihenésnek. Ilyenkor a masszázs gyógyító hatása sokkal erőteljesebben érvényesül, mint amikor az ügyfél még hazautazik a rendelőből.

Szóval én csak azt mondhatom, hogy nagyon jó ötlet volt kipróbálni a nyirokmasszázst. Fáradékonyság, kimerültség, rossz közérzet esetén melegen ajánlom, de akinek nincs semmi panasza, annak is olyan feltöltődést nyújt, ami semmi máshoz nem hasonlítható.

Weboldal címe: www.masszazsotthon.eu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI MASSZÁZS, MASSZŐR TIPPEK

Az ízületek védelmében

Az ízületek védelmében

Világszerte rengeteg ember életét keseríti meg az ízületi porckopás, pedig némi odafigyeléssel enyhíthetők lennének a mozgáskorlátozottsághoz vezető artrózis tünetei.

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Az első reakcióm a lúgosításra egy „ráérek arra még” legyintés volt. Mert bizony talpán legyen az ember, aki erre a kérdésre határozott igennel, vagy nemmel tud válaszolni! A döntésben az interneten elburjánzó tartalmak sem segítenek. Az egyik azt mondja: „Egyénenként változhat a sav-bázis egyensúly”; mire a másik: „Ha elegendő savanyú káposztát eszel, a lúgosítás többé neked sem okozhat problémát!”

Szuperétkek szuper hatásai – az algák népszerűségének nyomában

Szuperétkek szuper hatásai – az algák népszerűségének nyomában

Az egészség trendi!

A szuperfúd-forradalom még mindig eszeveszetten tombol. Az áfonya még oké, de manapság már olyan kajákról áradoznak az egészségguruk, melyek létezéséről még ükapáink sem hallottak! – na jó, egészen eddig mi sem, ugyebár.

Most akkor káros az elektromos cigaretta vagy sem?

Most akkor káros az elektromos cigaretta vagy sem?

Sok egymásnak ellentmondó tanulmányt és cikket kell végigolvasnia annak, akit az elektromos cigaretta hatása érdekel. Mi az igazság? Összeszedtük a fontosabb pro és kontra véleményeket!

Így lettem „infraszauna-függő”

Így lettem „infraszauna-függő”

A szaunával csak nemrég ismerkedtem meg, de miután kipróbáltam, tudtam, hogy otthonra is muszáj beszereznem egy infraszauna kabint. Ekkor még nem sejtettem, hogy ez életem egyik legjobb döntése lesz.